Bærekraftsrapport 2022

30 mai 2023

Det som skjer nå er avgjørende for de neste tiårene. Ventistål jobber målrettet sammen i hele organisasjonen i Saint-Gobain Distribution Norway, for å nå de ambisiøse målsettingene om en bærekraftig og miljøvennlig utvikling av hele virksomheten.

Se vår bærekraftrapport for 2022

.Bærekraftrapport

Velkommen til Ventistål ARENA 2023

09 mai 2023

Vi gjentar suksessen! 26. - 27. oktober går Ventistål ARENA 2023 av stabelen. Med et bredt program og faglig sterke utstillere håper vi å se deg der.

 

Ventistål Arena LOGO 2023 Dato 2210x536px

Vi oppdaterer fortløpende programmet på  www.ventistal-arena.no. Her melder du deg også på:-) Håper å se dere der!

Ventistål ARENA 2023 INVITASJON KUNDER mars 2023 Page 1

Vår egen Brann-Johnsen kan brannsikkerhet

07 februar 2023

Tromsø nye lokaler august 2020

Vår egen John-Andreas Johnsen kan brannsikkerhet og er en av våre mange som har tung kompetanse. Les den fine artikkelen i Nemitek her: Krav om tredjepartskontroll av kanalnettet. 

(foto: Nemitek/Georg Mathisen)

 

 

Vi gir årets julegave til Leger Uten Grenser

14 november 2022

Tromsø nye lokaler august 2020

Årets gave går til Leger Uten Grenser og deres arbeid i Ukraina

Hvert år ønsker Ventistål å glede noen med en gave for å bidra til det gode arbeidet man gjør. I år går gaven til Leger Uten Grenser.

Leger Uten Grenser er en nøytral og uavhengig medisinsk hjelpeorganisasjon so m redder liv og lindrer nød. I 1999 fikk Leger Uten Grenser Nobels fredspris for sin banebrytende humanitære innsats. 

Vår julegave til denne organisasjonen er øremerket deres arbeid i Ukraina. Krigen i Ukraina fortsetter, og Leger Uten Grenser er til stede for å respondere på den humanitære krisen. Vi gir helsehjelp til mennesker som befinner seg i konfliktfylte områder og til de som har blitt tvunget til å flykte fra hjemmene sine. Vi donerer medisiner, utstyr og mat til ulike sykehus, og gir opplæring til helsearbeidere. Per november har vi flere enn 700 internasjonale og ukrainske ansatte på bakken i Ukraina.

 

 Ventistål juleannonse 2022 helside

VVS Dagene 2022 er historie

08 november 2022

Tromsø nye lokaler august 2020

VVS Dagene 2022 er historie. Vi hadde full trøkk i 3 dager på vår stand sammen med Thermo Control.

Hele 12.000 bransjefolk var innom messen i løpet av disse dagene. Det var full aktivitet, spesielt på torsdag.

Thermo Control hadde kanskje messens tyngste og største produkter på stand.

Ventistål presenterte både Boligventilasjon; med Ensy og Nilan med på laget; samt romventilatorer. Varmepumpegjengen med full rigg både luft/luft, luft/vann og varmepumper for næring. De presenterte også årets nyhet med HZ i tøff, moderne gråfarge. Gjengen fra Klimacontrol stilte med presentasjon av toppsystem.

Den største nyheten var VentiZone; med en full rigg av hele kretsløpet på plass. 

Vi serverte både smaksrike opplevelser fra Gladkokken og softismaskinen på Thermo Control sin side gikk varm, i den grad man kan si det.

Nå sikter vi oss inn på vårt eget STORE arrangement i 2023, nemlig Ventistål ARENA. Det gleder vi oss til....

 

 

 

 

Ventistål ønsker GOD SOMMER!

08 juli 2022

Tromsø nye lokaler august 2020

Vi ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere en riktig god sommer!

Vi gleder oss til en spennende høst med mye aktivitet. 

 

 

 

VentiZone er lansert

18 januar 2022

Tromsø nye lokaler august 2020

Lansering av VentiZone® – veien mot energieffektive bygg

Ventistål har utviklet og lanserer nå nytt varemerket produkt – VentiZone®. Et spennende produkt hvor vi har mange potensielle brukere over hele Norge.

Kort fortalt er VentiZone® et produkt fra «stand alone» til full integrasjon som gjør bygget både smartere, mer energieffektivt og bærekraftig. I bærekraft legger vi selvsagt det med energisparing, men også at det er et brukervennlig produkt i alle ledd for både installatør, innregulerer og bruker.

Markedet roper

Vi er på full fart inn i en byggenæring som legger tyngde på bærekraft og digitalisering. VentiZone® svarer på markedets rop etter at det skal være enkelt og energibesparende. Dette er med på 100% fleksibilitet og man kan bygge rom akkurat som man vil. Alle programmene ligger i kontrolleren og det kreves ingen ekstra programmering.

VentiZone sjekker inn…

Fortrinnsvis er VentiZone® et høyaktuelt produkt for næringsbygg, hvor vi ser en økende etterspørsel i byer hvor det bygges nye og rehabiliteres over en lav sko. Side om side har vi beveget oss inn mot hoteller, hvor det er bare fantasien som setter begrensninger, sier prosjektleder Lasse Stavdal. VentiZone® kan her skreddersys og snakke med hotellets allerede integrerte systemer. For eksempel integrere mot bookingsystemet hvor hotellgjesten mottar en egen app, og kan både styre temperatur, solskjerming, lys av/på, varme bad, nøkkel for å åpne dør. Altså både for installatør, innregulerer og gjest.

Brukervennlig app

Appen er allerede på plass og har ulike grensesnitt.

Showroom

Før vi har prosjekter «live» har vi rigget et showroom i våre lokaler i Oslo. Vi gleder oss til å presentere dette for våre kunder når restriksjoner slipper opp og vi kan invitere hit til oss.

Oppsummert gir VentiZone®:

  • 100% fleksibilitet
  • Kan bygge rom som vi vil
  • Alle programmer ligger i kontrolleren. Ingen ekstra programmering.
  • Enkelt å integrere med andre systemer.
  • Enkel for installatør, innregulerer og bruker.
  • App-styrt i alle ledd
  • Enkel integrasjon av lysstyring, solskjerming, varme og kjøling

Det ypperste av leverandører

Vi har vært selektive på leverandører som har vært tett på oss under utviklingen av VentiZone. Nå gleder vi oss til å presentere dette ut i markedet.

Lurer du på noe?

For mer informasjon kontakt:

Lasse Stavdal, Avdelingsleder ATD / Prosjektleder VentiZone

Mobil: 951 57 512 //  E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

EPD på aggregater

07 januar 2022

Tromsø nye lokaler august 2020

Ventistål tar miljø og bærekraft på alvor – EPD og Miljøfyrtårnsertifisering

Ventistål har laget og publisert EPD (Environmental Product Declaration) for sine luftbehandlingsaggregater eQ50.

Dette er den 3. EPD’en som Ventistål publiserer. 

EPD`en er nå publisert på nettsidene til EPD Norge:

https://www.epd-norge.no/ventilasjonskomponenter/luftbehandlingsaggregat-eq50-article3804-560.html

Økende krav til dokumentasjon på både store og mindre prosjekter, gjør at vi nå er stolte av å kunne presentere dette på såpass stort og viktig produkt i prosjektene våre.

Fra før har vi også godkjente EPD`er for egenproduserte kanaler, så dette er et meget viktig signal fra oss til våre kunder om at vi tar dokumentasjonskrav på alvor. Vi setter store krav også til våre leverandører på å kunne fremlegge dokumentasjon. Dette er i tråd med den veien Ventistål ønsker å gå.

Ventistål har levert produktet i mange år, og med de økende krav fra myndigheter, kunder og markedet, spesielt til byggeprosjekter hvor BREEAM sertifisering er et krav, er det nødvendig med denne type miljødeklarasjon.

Ventistål er en ledende leverandør innen ventilasjon i byggebransjen, og vi har en stor og viktig jobb foran oss med å strukturere og gjøre tilgjengelig all dokumentasjon enkelt og greit for de som trenger den. Miljødeklarasjonen EPD skal dekke behov for å synliggjøre produktenes miljøprestasjoner ikke bare under bruk, men også under hele livssyklusen. En EPD dekker dette behovet.

Hånd i hånd med dette har vi dette året sertifisert vårt hovedkontor og flere av våre avdelinger med Miljøfyrtårnsertifisering. Første del av 2022 vil alle våre enheter være sertifiserte.

 

Ventistål ARENA-FASADE`21 ble en suksess

17 november 2021

Tromsø nye lokaler august 2020

Ventistål ARENA-FASADE`21 er historie. Og det ble en suksess.

All time high

Vi hadde over 800 mennesker samlet til 2 innholdsrike dager med 56 leverandører. Det var foredrag med både inspirerende og faglige foredrag. Highligtere som Gjert Ingebrigtsen, Sjur Dagestad, Stefan Hyttfors, Thomas Giertsen og Solfrid Flateby sørget for å begeistre og gi alle inspirasjon. På våre 3 hjørescener hadde vi faglige foredrag med alt fra korrosjonsutfordringer til inneklima. Alt med Terje Sporsem som konferansier.

Festmiddagen toppet seg med Arne Hurlen som avsluttende underholdnig. Før det sørget Hans Aaseth og Hans Orkester for at smilende folk i bransjen fikk et godt underholdningsbidrag. 

Ny dato er allerede satt for 2023. Vi gleder oss allerede! I mens kan vi nyte denne lille minnerike filmen. Var du ikke med i fjor er det bare å være klar neste gang i alle fall.

Messefilm Ventistål ARENA-FASADE21

Presse

Messesuksess

 

Beslektede videoer

Bli Blikkenslager

08 november 2021

Tromsø nye lokaler august 2020

Ventistål heier på flere Blikkenslagere. Norge trenger flere, og VBL kjører i disse dager en kampanje for å rekruttere til dette fantastiske håndverkerfaget.

Har du blikk for detaljer - bli blikkenslager

Har du lyst til å sette varige spor?

Fasader på kontorbygg og boliger, kirkespir og kupler, skreddersydde pipebeslag og takrenner, foreseggjorte inngangspartier og vinduer.
Tar du deg en tur gjennom byen vil du se spor etter blikkenslageren på hvert eneste gatehjørne. Fortsetter du inn i et av byggene vil du også merke blikkenslagerens arbeid i lufta du puster inn. Blikkenslageren sørger nemlig for at det er nok av den, og at det ikke blir for varmt eller for kaldt for de som skal bruke bygget.

Et blankt trappegelender, et messingsskilt på en vegg. Blikkenslagerens avtrykk kan være lett å ta for gitt, men tenk hvordan byen hadde sett ut uten?

Sjekk ut mer på www.bliblikkenslager.no

 

 

Fortsatt noen få plasser igjen

20 oktober 2021

Tromsø nye lokaler august 2020

Årets store bransjetreff Ventistål ARENA-FASADE`21 Mulighetenes møteplass.

Tør du gå glipp av inspirerende og faglige foredrag? Her møter du de ypperste av leverandører i ventilasjon og blikkenslagerbransjen. Alt foregår i The Qube på Gardermoen 28. - 29. oktober. Fortsatt noen få plasser igjen. www.ventistal-arena.no

Her en liten sneakpeak på arenaen: Animasjon Ventistål ARENA-FASADE21

Front page Ventistål ARENA FASADE mer info program 03092021 Page 1  Front page Ventistål ARENA FASADE mer info program 03092021 Page 2

 

Presse:

Endelig kommer det en stor messe igjen - Blikkenslagere

Klart for Ventistål ARENA - FASADE - Byggfakta

Ventistål satser med stort arrangement på Gardermoen - bygg.no

 

 

Varmepumper reduserer strømutgiftene

27 september 2021

Tromsø nye lokaler august 2020

Ventistål er en stor leverandør av varmepumper. Å installere en varmepumpe kan gi store besparelser på strømregningene.

Interessant artikkel i DN kan leses her: Mye mer å hente på varmepumpe og strømsparing enn på elavgiftskutt

Ventistål fører moderne varmepumper fra både Panasonic og Bosch.

Tør du gå glipp av dette?

03 september 2021

Tromsø nye lokaler august 2020

Vi byr på en meget spennende meny i slutten av oktober. Sjekk vårt fullspekkede foredragsshow og hele 58 leverandører. Ventistål ARENA - FASADE`21 - mulighetenes møteplass.

Hele messen er delt inn i en by spekket med leverandører innen varme, kjøling, fasade, ventilasjon, isolasjon og verktøy. 

Årets konferansierer er Terje Sporsem og Else Kåss Furuseth som skal lose oss gjennom disse to dagene.

Front page Ventistål ARENA FASADE mer info program 03092021 Page 1  Front page Ventistål ARENA FASADE mer info program 03092021 Page 2

 

Presse:

Endelig kommer det en stor messe igjen - Blikkenslagere

Klart for Ventistål ARENA - FASADE - Byggfakta

Ventistål satser med stort arrangement på Gardermoen - bygg.no

 

 

Ventistål ARENA-FASADE`21

09 juni 2021

Tromsø nye lokaler august 2020

Det er med stor glede vi vil ønske velkommen til Mulighetenes møteplass - Ventistål ARENA - FASADE`21

 

Mange ser nok tilbake til 2019 som om det var lenge siden. I alle fall er det altfor lenge siden vi har hatt en møteplass for både leverandører og kunder i bransjen. Nå ser vi mulighetene. Derfor kaller vi vårt kommende store arrangement – Ventistål ARENA – FASADE `21 for Mulighetenes møteplass. Den 28. – 29. oktober skjer det!

I 2019 hadde vi to helt adskilte arrangement. Ventiståls FASADE gikk av stabelen på våren og Ventistål ARENA på høsten. Begge i rendyrket Ventistål-regi med stor suksess. Mye takket være rammen som ble dannet av våre gode leverandører, samt alle våre foredragsholdere som perler på en snor.

Det er med den største glede vi nå gjentar suksessen; nå med et enda større arrangement. Vi snakker møteplass, messevandring, faglig påfyll, nye impulser og selve desserten; litt fest og hygge.

Vi inviterer til to spennende dager med fokus på Mulighetens møteplass. Med koronaåret som bakteppe, ser vi at både leverandører og kunder er mer sultne enn noen gang for å skape noe.

Arrangementet holdes i The QUBE på Gardermoen. Her samler vi våre leverandører for å møte arkitekter, rådgivende ingeniører, ventilasjonsentreprenører, ventilasjonsmontører, blikkenslagere, entreprenører for øvrig og byggherrer til årets store bransjetreff, Ventistål ARENA – FASADE `21 Mulighetenes møteplass.

Samme stil, samme kvalitet og samme gnist!

Ikke bare har vi utstillere med sin faglige tyngde. Vi legger opp til et todagers program med et bredt spekter av faglig påfyll gjennom mange interessante foredrag og en hyggelig festmiddag. Vi har igjen en markant profil som konferansier. Hvem ønsker vi ikke å avsløre riktig enda. Og hele messen skal bygges opp med følelsen av at du ikke er på messe men mer i en by som yrer av mennesker og smarte løsninger for en bærekraftig byggenæring og samfunn. Vi håper og tror at alle som deltar vil kjenne på en begeistring og stolthet over å være en del av bransjen. En annerledes utstilling, smaker, lukter, latter.

Om foredragene

Vi har valgt å jobbe for å få til en bredde i foredragsrekken også i år. Både faglig og til inspirasjon, glede og latter. Mange foredragsholdere ligger enda som et ess i ermet. Dette vil legges ut på arrangementets webside fortløpende når vi har programmet mer og mer på plass.

Pakkeløsninger

Det er mulig å kjøpe dagspakke torsdag eller fredag, eller full pakke med overnatting. Det blir festmiddag om kvelden og muligheter for å møtes sosialt i tillegg til det faglige.

Påmelding vil skje via hjemmesiden til arrangementet www.ventistal-arena.no hvor det også er mulig å sjekke fullt program og oppdatert informasjon. Så hold av datoene 28. – 29. oktober 2021.

Presse:

Endelig kommer det en stor messe igjen - Blikkenslagere

Klart for Ventistål ARENA - FASADE - Byggfakta

Ventistål satser med stort arrangement på Gardermoen - bygg.no

 

 

Teknisk Isolasjon med ny leverandør - Aspen Aerogels

10 mars 2021

kategoribilde stål og metaller

Ventistål er nå distributør av Aspen Aerogels i Norge, Sverige, Danmark og Finland, og med merkevarer som #Pyrogel® og #Cryogel® vil disse produktene lagerføres i Bergen og Stavanger.

Ventistål informerer stålmarkedet 25012021 

Les mer om produktene

 

Stålmarkedet i Norge og Europa

25 januar 2021

kategoribilde stål og metaller

I desember 2020 begynte pristilbudene fra stålverk virkelig å akselerere til nye høyder. I desember 2020 begynte pristilbudene fra stålverk virkelig å akselerere til nye høyder. Dette hadde sin bakgrunn i noen betydelige endringer i stålverkenes hverdag.

Nedenfor har vi sammenfattet en liten informasjon fra oss til dere rundt dette.

Ventistål informerer stålmarkedet 25012021 

 

La vær være vær

01 desember 2020

Tromsø nye lokaler august 2020

Vakker og estetisk fin film fra vår leverandør av aluminiumstakrenner, vestlandsbaserte Grøvik.

Den kan du se her La vær være vær

Grøvik har gjennom mer enn 60 års erfaring i et tøft vestlandsklima bevist at vi har et foretrukket produkt. Som de selv sier det; øyeblikket, livet og evigheten. Tre kontraster man ikke tenker på når man handler takrenner. Det burde man.

Et øyeblikk
Grøvik sine systemer har god passform og er lette i vekt. Dette gjør de enkle og raske å montere. Med litt veiledning, kan man gjøre det selv. De er også kostnadseffektive sammenlignet med konkurrerende produkter.

En livstid
Grøvik sine takrennesystemer er en investering for livet. Grøvik® har mer enn 60 års erfaring i tøft vestlandsklima. Takrenner som ble montert i 1956 er like fine i dag. Våre systemer er godt likt av fagfolk. Aluminium ruster ikke. Ubehandlet vil den med tiden få en vakker sølvgrå patina.

En evighet
Grøvik sine takrennesystemer er produsert av 100% resirkulert aluminium. Dette betyr at aluminiumen benyttet i Grøvik sine takrenner har hatt et liv før de ble til en takrenne. At de er produsert av resirkulert aluminium betyr også materialet har evig liv. Aluminium kan resirkuleres igjen og igjen. Det er 100% resirkulerbart. Gjenvinning krever kun fem prosent av energien som kreves til å produsere aluminium for første gang.

 

 

 

 

 

Ventiståls skjulte hemmelighet

08 oktober 2020

Tromsø nye lokaler august 2020

Ventistål har mange varegrupper, fra utvendig tak og fasade, ventilasjon, kjøling, isolasjon, varme og aircondition. Vi satser nå høyere innen en kategori som mange kanskje ikke kjenner til. At Ventistål også er et komplett grossistledd innen Teknisk Isolasjon viser seg å være, for mange, ukjent. Et sterkt team og gode leverandører er nøkkelen til suksess. Ventistål har fått sterke relasjoner til mange store leverandører, og ikke minst har man dannet et solid team som bringer kunnskap og kompetanse ut til kundene. Teknisk Isolasjon er et fag med detaljerte spesifikasjoner og tekniske forskrifter. Å få en god veiledning fra fagfolk er derfor avgjørende.

Artikkel i VVS Aktuelt

Du finner mer informasjon om vårt brede spekter av produkter på vår nettiside ventistal.no/tekniskisolasjon

 

 

 

 

 

Typegodkjent kjemisk brannspjeld for trevegg

17 september 2020

Tromsø nye lokaler august 2020

Nå med typegodkjenning for trevegger 

GRAFT Brannspjeld benyttes for å brannsikre ventilasjonskanaler ved gjennomføringer i brannbegrensende konstruksjoner slik som brannceller og brannseksjoner, og tetter mot gjennomtrenging av både brann og røyk både utenfor og inne i ventilasjonskanalen.

Ventistål med typegodkjent brannspjeld til tredekke rev2 

 

 

 

 

Ventistål styrkes på byggautomasjon

09 september 2020

Ventistål blir enda mer komplett – både med produkter og kunnskap!

Norges største handelshus innen ventilasjon, varme og aircondition, utvendig tak og fasade, kjøling, isolasjon, har ytterligere styrket sin avdeling for byggautomasjon ved å overta AutoLogic AS – en sterk aktør innen fagfeltet.

Bilde: Kjell Kristoffersen og Øystein Bø ser fremt til å tilby komplette løsninger sammen i VentistålTromsø nye lokaler august 2020

Les mer på ITB Aktuelt

 

 

 

 

 

 

 

 

Ventistål styrker seg innen teknisk isolasjon

03 september 2020

Tromsø nye lokaler august 2020

Ventistål styrkes innen Teknisk Isolasjon
Vi ser en økning etter både kunnskap og produkter på fagområdet teknisk isolasjon. Derfor er vi glade for å nå ha Marius Hansen med oss på laget. Han kommer fra Kaefer Construction og har mer enn 15 års erfaring fra faget teknisk isolasjon.

1800m2 og "drive through" i Tromsø

31 august 2020

Tromsø nye lokaler august 2020

Vår avdeling i Tromsø er endelig inn i sitt nye bygg i Skattørvegen 78. Fra 1. september er all drift herfra, med hele 1800m2 lager, butikk og kontor. Dette ruster oss enda bedre til å kunne levere kjapt det kundene våre behøver!

Med de nye lokalene vil vi også etablere eneksklusiv ”drive through” løsning for henting av varer.

Adresse nå er Skattørvegen 78, 9018 Tromsø. Dette er det tidligere lageret til Nordic Emballasje (gamle Tommen Gram),nabo til Teknisk Service.

Vi har samme e-postadresser og telefonnummer som tidligere.

Flyttemelding sendt til våre kunder

EPDer på egenproduserte kanaler

12 mai 2020

Økende krav til dokumentasjon på både store og mindre prosjekter, gjør at vi nå er stolte av å kunne presentere dette på våre egne produkter. Vi setter store krav også til våre leverandører på å kunne fremlegge dokumentasjon, så å kunne ha dette på selve grunnstammen hos Ventistål ser vi er på sin plass. Begge disse Ventistålproduktene er nylig verifisert, godkjent og puplisert  i samarbeid med Østfoldforsking. 

EPD`ene er nå publisert på nettsidene til EPD Norge: 

EPD for Spirorør NEPD-2144-971-NO

EPD for Firkantkanaler NEPD-2145-971-NO

Pressemelding EPD

 

Håndtering av situasjonen rundt Koronaviruset

12 mars 2020

Ventistål innfører Korona-tiltak ved alle våre lager og kontorerxxs covid

Ventistål følger tett utviklingen av Korona-viruset. Vi følger løpende retningslinjer og råd fra norske myndigheter, både for å ivareta våre ansatte, hindre spredning samt kunne betjene våre kunder.

Våre ansatte og kunder er avgjørende for oss, og vi er opptatt av å redusere risiko for smitte i våre avdelinger.

Vi oppfordrer nå alle våre kunder til å forhåndsbestille varer og holde kommunikasjon med oss mest mulig via telefon og e-post. Vi ønsker heller ikke at våre kunder nå skal komme inn og foreta selvplukk nå.

Mange av våre kunder er avhengig av våre produkter og tjenester for å holde hjulene i gang. Vi etterstreber derfor å opprettholde mest mulig normal drift ved alle våre avdelinger med de tilpasninger som vil være nødvendig.

Velkommen til våre nye lokaler i Trondheim

12 februar 2020

Bærre lækkert i Trondheim

Vår avdeling i Trondheim er endelig inn i sitt nye bygg på Østre Rosten på Tiller. Et nybygg på 2350 kvadratmeter og 800 palleplasser. Flyttingen har vært strevsom men verdt det når man nå sitter i nye og adskillig mer effektive lokaler.

Se artikkel i Blikkenslagere her: Nybygg med leveranse til seg selv Ventistål ARENA 2019 invitasjon kunder forside

Forhandleravtale med Alutile

30 september 2019

Ventistål ARENA 2019 invitasjon kunder forside

Gjennom Ventistål har Alutile fått sin første store leveranse på Vollebekk i Oslo. 

 

 

Velkommen til Ventistål ARENA 2019

27 mai 2019

Ventistål ARENA 2019 invitasjon kunder forside

24. - 25. oktober drar vi i gang med nok et stort event i Ventistål - Ventistål Arena 2019. Med et bredt program og faglig sterke utstillere håper vi å se deg der.

 

Meg deg på nå på www.ventistal-arena.no

 

Velkommen til Fasade '19

08 februar 2019

Ventistål Fasade19 invitasjon besøkende februar 2019 til web2

21. - 22. mars drar vi i gang årets store bransjetreff med FASADE19. Med et bredt program og faglig sterke utstillere håper vi å se deg der.

 

Meg deg på nå på www.fasade19.no

 

 

Ventistål på VBL Fagtreff 2018 - rekordstor oppslutning

22 august 2018

Ventistål tar takAnnonse VBL Fagtreff

31. august går årets VBL Fagtreff av stabelen. Ventistål står der med utvendiggjengen og boligventilasjon, samt flere av leverandørene på plass. Meld deg på her og møt oss i Ekeberghallen.

I år er det påmeldt over 800 deltakere. Programmet finner du her.

Ventistål kommenterer

11 juli 2018

Innlegg om brannen i Grenfell Tower - sammenfallende årsaker til at det gikk så galt

Ventistål AS ønsker å kommentere artikkelen på bygg.no om brannen i Grenfell Tower og uttalelser fra Omsorgsbygg

Les artikkelen på bygg.no her

Ny webløsning for filterabonnement

26 juni 2018

Nytt og enklere system for ren luft

Ventistål lanserer nå et nytt og enklere abonnementssytem for filter til boligventilasjon. I forbindelse med nyhetslanseringen har vi også gleden av å tilby alle våre eksisterende kunder 40% rabatt!

schedule 512

VAV Ultra - nyhet

31 mai 2018

Usynlig teknologi - konkrete fordeler

Med ny teknologi tar vi nå behovsstyrt ventilasjon til nye nivåer. Nye nivåer av presisjon, brukervennlighet, pålitelighet og komfort.

 

Ultra Sound spjeld

 

 

Ventistål slår seg sammen med Thermo Control

05 oktober 2017

To selskaper som styrker hverandre! Arne hos ThermoControl og Nina og Øystein hos Ventistål er meget godt fornøyd med at avtalen endelig er i boksNorges største handelshus innen ventilasjon, kjøling, varme og aircondition slår seg sammen med en av de viktigste aktørene innenfor kjøling og kulde ved å kjøpe 51 % av aksjene. Arne hos ThermoControl og Nina og Øystein hos Ventistål (bildet) er meget godt fornøyd med at avtalen endelig er i boks.

 

 

Ny teknologi for behovsstyrt ventilasjon

05 juli 2017

behovsstyrt vent xsVentistål har nylig sikret seg Optivent Ultra fra Fläkt-Woods. Den nye teknologien måler luftmengder ved hjelp av ultralyd, noe som senker energiforbruket betraktelig i behovsstyrte ventilasjonsanlegg.

Fasade '17

15 mars 2017

annonse fasade17 tmb

Vi holder fagseminar med fokus på metaller til tak og fasade på Gardermoen den 20 - 21 april 2017. 

 

Meg deg på nå! www.fasade17.no

 

 

Ventistål leverandør i StartBANK

07 mars 2017

StartBank

Ventistål er nå registrert som leverandør i StartBANK Leverandørregister for bygg, anlegg, forvaltning, forsikring og eiendom. I første omgang har vi registrert oss for produkter innen "ventilasjons-produkter / materiell", men det er flere kategorier som kan legges til søknaden dersom det er behov for dette. 

 

Vår avdeling på Bryn har flyttet!

17 desember 2016

BrynVelkommen til våre nye lokaler i Knud Bryns vei 5, mandag 19. desember fra kl. 07:00!

Fasade '17

17 november 2016

annonse fasade17 tmb

Vi holder fagseminar med fokus på metaller til tak og fasade på Gardermoen den 20 - 21 april 2017. 

 

Meg deg på nå! www.fasade17.no

 

 

Ventistål overtar Mifa

19 oktober 2016

MIFA tmbVentistål overtar Mifa med virkning fra 1. november 2016. Vi vil med dette utvide vårt produktspekter innenfor teknisk isolasjon betydelig, og dermed styrke vår posisjon i markedet. 

Ventistål overtar Europair agentur

11 september 2015

europair.jpgVentistål overtar agentur på Krantz og Dysekanaler. Europair avviklet selskapet i sommer og Ventistål som er den største aktøren på det norske markedet tar over og videreutvikler samarbeidet med Krantz.

Ventistål AS kjøper opp Fläkt Woods AS i Norge

19 august 2015

2015-08-17-13Avtalen omfatter distribusjon av hele Fläkt Woods produktspekter i Norge, med unntak av vifter til industriformål.

Lakkert Aluminium med PVdF som standard lakk

04 august 2015

ALU-small.jpgBruk av lakkert aluminium til beslag, tak og fasade øker. Det er kun fantasien som setter begrensinger for visuelt uttrykk for en fasade med lakkert aluminium.

Teknisk fagdag, Bergen

28 juni 2015

350Minimesse-v02-small13. juni arrangerte Ventistål teknisk fagdag, minimesse og lagerfest i våre lokaler på Midtun. Det hele åpnet kl 0730 med første foredrag om brann og ventilasjon. Etter det gikk det slag i slag med tilsammen seks faglige foredrag, minimesse med 15 leverandører samt lagerfest om kvelden.

Fasade '15

15 april 2015
Fasade ’15 ble arrangert på Gardermoen torsdag 9. og fredag 10. april.

Det var over 250 deltakere på et arrangement som var både interessant, faglig lærerikt, engasjerende og sosialt hyggelig. Tema var bruk av metaller i tak og fasade.

Fasade '15

11 februar 2015

Annonse Fasade15-thumbVi har også i år gleden av å invitere til to spennende dager med fokus på metaller til tak og fasade. Vi møtes på Gardermoen torsdag 9. og fredag 10. april til mange spennende foredrag samt en panledebatt om Totalentreprise - Himmel eller helvete?

EcoConsult og Ventistål fusjonerer

01 september 2014

EcoLogoVentistål og EcoConsult har vært eid av Brødrene Dahl AS siden henholdsvis 2006 og 2008 og har dermed vært søsterselskaper i mange år. Ventistål har i mange år vært den ledende grossisten innenfor ventilasjonsbransjen med 20 avdelinger i Norge mens EcoConsult har siden tidlig 2000 tallet vært en ledende aktør i Varmepumpemarkedet – spesielt innenfor luft/luft varmepumper for privatboliger med nesten
200.000 solgte varmepumper.

Sentrallageret er flyttet fra Bryn til Alna

05 mai 2014

1000 Alnabru-thumbVi har flyttet vår avdeling samt vårt sentrallager fra Bryn til nye, flotte lokaler i Knud Bryns vei 5, ved Alna.

I tillegg har vi fått nytt lager for utvendig produkter på Professor Birkelands vei 25, på Furuset.  

Ny utvendig-brosjyre

30 april 2014

Forside Utvendigbrosjyre 2014-thumbVår nye utvendig-brosjyrer viser et lite utvalg av tak- og veggplater fra Ventistål.

Ventistål overtar Pers Tak og Stål AS

23 januar 2014

Logo PersTak-v01-thumbOvertakelsen av Pers Tak og Stål AS, med avdelinger på Kongsvinger og Dal, vil ytterligere styrke Ventistål på det utvendig markedet.

SINTEF har godkjent Iso-Duct

15 januar 2014

SINTEF-thumbMaterialet er testet til å ha tilfredsstillende brannreaksjon, og det imøtekommer Norske myndigheters krav til brannteknisk sikkerhet.

Start
Forrige
12